SEXXES®është ilac natyral i cili rindezë zjarrin e pasionit.
Qëndrueshmëri dhe kënaqësi më të madhe për një eksperiencë të këndshme me fuqinë e natyrës.

SEXXES®

Sensualiteti, kënaqësia dhe passioni – këto janë nevojat bazike njerëzore, të cilat fatkeqësisht shoqërisë së sotme modern cdo herë e më shumë po i mungojnë. Stresi dhe të ushqyerit e parregullt, shkaktojnë zhdukjen e këtyre vlerave të cmueshme nga jeta e përditshme. Për shumë njerëz, kjo gjithashtu ndikon edhe në jetën e tyre seksuale. Por kjo tashmë mund të parandalohet!

Tabletat "FOR MEN" dhe "FOR WOMEN" ndihmohjnë zinxhirët e jetës sonë seksuale me recetat e tyre të zhvilluara shkencërisht që përmbajnë vitaminën B3, selenium dhe mikroelemente zinku dhe ekstrakte natyrale dhe pluhura të bimëve, frutave dhe këpurdhave të përzgjedhura me kujdes.

SEXXES® - shkruajeni storjen e jetës suaj

SEXXES® PËR MESHKUJ

SEXXES® FOR MEN është supplement ushqimor për rritjen e epshit me niacin (vitaminë B3), mikroelemente seleniumi, ekstrate natyrale dhe pluhura të bimëve të përzgjedhura me kujdes, si dhe të frutave dhe këpurdhave.

Të gjitha ekstraktet kanë shumë efekte pozitive në trupin e njeriut, të cilat nuk do të dëshironim ti humbisnim!

Seleniumi kontribuon në normalizimin e prodhusheshmërisë së spermës, dhe niacini (vitamina B3) zvogëlon lodhjen.

Përbërësit:

Pluhuri i bimës Maca

Maca konsiderohet si supertuber i popullit Inka të Amerikës së Jugut. Ajo rrit dëshirën seksuale. Bima është e ekspozuar ndaj klimës ekstreme të Andeve Peruan në një lartësi prej 4'000 metrash. Për shkak të luhatjeve të konsiderueshme të temperaturës, erërave të forta dhe rrezatimit intensiv UV, kjo bimë e fortë është bërë edhe më rezistente.

Ekstrakti i rrënjës xhensen

Xhenseni është vlerësuar në Kore dhe Kinë për mijëra vjet. Vetëm perandorët, mbretërit, fisnikët e lartë dhe përcjellësit e tyre më të afërt kishin të drejtë ta përdornin. Rrënja kryesisht përmban të ashtuquajturat ginsenoside dhe aminoacide, acide yndyrore, vitaminë C, vitamina të grupit B, natrium, magnez dhe germanium.

Ekstrakt i frutit goxhi

Goxhi (Lycium barbarum) është një helmarinë e quajtur gjithashtu edhe rrush i ujkut. Ajo vjen nga Kina dhe ka qenë pjesë e kuzhinës kineze dhe mjekësisë tradicionale kineze për më shumë se 6'000 vjet. Goxhi frutat përmbajnë më shumë vitaminë C sesa portokalli dhe janë jashtëzakonisht të pasura me vitamina të grupit B, vitaminë E dhe minerale të shumta, mikroelemente dhe aminoacide.

Pluhuri i këpurdhës reishi

Reishi është një këpurdhë nga familja e Ganodermataceae, dhe emri i saj latin është Ganoderma lucidum. Është e përhapur në mbarë botën. Në Kinë, ajo quhet këpurdha lingzhi dhe është përdorur për mijëra vjet. Midis profesionistëve, konsiderohet të jetë ekuivalent me xhensenin. Është vërtetuar shkencërisht se këpurdhat reishi përmbajnë: beta-D-glukanë të ndryshëm, polisaharide të shumta që janë aktive në trupin e njeriut, vitaminat B, D dhe ato të grupit E, hekur, magnez, bakër dhe zink.

Ekstrakti i bimës Anise

Anise (Pimpinella anisum) i përket familjes së Apiaceae dhe rrjedh nga Azia dhe vendet e mesdheut juglindor. Anise ka shoqëruar njerëzimin për mijëra vjet. Në Gjermani, është shpallur barishtja kulmore medicinale e vitit 2014. Përbërësit kryesorë të tij janë vaji eterik, i cili përmban deri në 95 përqind të anetolit dhe acidit fenolik dhe flavonoidet.

Ekstrakti i jaseminit

Jasemini i përket familjes së ullirit dhe vjen nga Kina. Përbërësit kryesorë të tij janë, ndër të tjera, elementë të ngjashëm me hormon, alkaloide, beta-metil-esculetin dhe rrëshirë.

Përbërja e paketimit:

SEXXES® PËR FEMRA

SEXXES® FOR WOMEN është supplement ushqimor për rritjen e epshit me niacin (vitaminë B3), mikroelemente zinku, ekstrate natyrale dhe pluhura të bimëve të përzgjedhura me kujdes, si dhe të frutave dhe këpurdhave.

Të gjitha ekstraktet kanë shumë efekte pozitive në trupin e njeriut, të cilat nuk do të dëshironim ti humbisnim!

Niacini (vitamina B3) zvogëlon lodhjen, ndërsa zinku përmirëson fertilitietin dhe riprodhueshmërinë.

Përbërësit:

Pluhuri i bimës Akai

Fruti akai rritet në Amerikën e Jugut në palma të larta kryesisht në afërsi të lumit Amazon. Ato përmbajnë një mori të gjerë të vitaminave, lëndëve ushqyese, substancave vitale dhe substancave sekondare të bimëve. Ata janë të pasura me antioksidantë natyrorë, për shembull polifenolet dhe anthocianine. Përqendrimi i tyre është më i lartë se për shembull në boronicë të kuqe ose në portokall. Përveç kësaj, frutat akai gjithashtu përmbajnë shumë minerale dhe acide yndyrore esenciale si acid oleik dhe linoleik.

Ekstrakti i rrënjës xhensen

Xhenseni është vlerësuar në Kore dhe Kinë për mijëra vjet. Vetëm perandorët, mbretërit, fisnikët e lartë dhe përcjellësit e tyre më të afërt kishin të drejtë ta përdornin. Rrënja kryesisht përmban të ashtuquajturat ginsenoside dhe aminoacide, acide yndyrore, vitaminë C, vitamina të grupit B, natrium, magnez dhe germanium..

Ekstrakt i qershisë acerola

Acerola (Malpighia glabra) është një shkurre gjethmbajtëse e ulët, ose pemë të vogël që lulëzon në shumë zona nga Amerika Veriore e deri në Jug. Frutat acerola kanë një përmbajtje veçanërisht të lartë të vitaminës C dhe prandaj përdoren gjerësisht në shtesat dietike.

Ekstrakt i frutit goxhi

Goxhi (Lycium barbarum) është një helmarinë e quajtur gjithashtu edhe rrush i ujkut. Ajo vjen nga Kina dhe ka qenë pjesë e kuzhinës kineze dhe mjekësisë tradicionale kineze për më shumë se 6'000 vjet. Goxhi frutat përmbajnë më shumë vitaminë C sesa portokalli dhe janë jashtëzakonisht të pasura me vitamina të grupit B, vitaminë E dhe minerale të shumta, mikroelemente dhe aminoacide.

Pluhuri i këpurdhës reishi

Reishi është një këpurdhë nga familja e Ganodermataceae, dhe emri i saj latin është Ganoderma lucidum. Është e përhapur në mbarë botën. Në Kinë, ajo quhet këpurdha lingzhi dhe është përdorur për mijëra vjet. Midis profesionistëve, konsiderohet të jetë ekuivalent me xhensenin. Është vërtetuar shkencërisht se këpurdhat reishi përmbajnë: beta-D-glukanë të ndryshëm, polisaharide të shumta që janë aktive në trupin e njeriut, vitaminat B, D dhe ato të grupit E, hekur, magnez, bakër dhe zink.

Përbërja e paketimit:

Forma e kontaktit

Kontakti

Orbico Sh.P.K.

  •        Magjistralja Prishtinë-Shkup, km i 3-të, 10000 Prishtinë, RKS.
  •        contact@orbico-ks.com
  • Nr. fiskal: 600301741